22 Şubat 2012 Çarşamba

Fantazi Gecelikler....

Bayanlar 2012 yılı gecelik modelleri tam sizlere göre! Yepyenı modellerle isteklerinize karşılık bulacak ve geceliğinizi seve seve giyeceksiniz.Yeni sezon gecelik modelleri ipek ve saten olmak üzere dantelli ve sade bir çok ürün seçeneğiyle bayanların içine sinecek. Her bayan rahat bir gecelik ister. Hem rahat olsun hem de şık olsun isterler. 2012 gecelik modelleri de bayanların isteklerine cevap veriyor.










2 yorum:

  1. Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 telim özel noya açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 telim özel noya açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 telim özel noya açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 telim özel noya açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 telim özel noya açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. 

    YanıtlaSil
  2. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil